Lagerstroemia – Selyemmirtusz készletről azonnal elvihető

Varázslatos virágzás minden nyáron 100 napon át.

A selyemmirtusz ültetése fantasztikus módja annak, hogy kerted színpompás virágok lepjék el. Ez a különleges hőséget jól tűrőcserje akár 100 napon át nyílhat, így kerted mindig élettel teli és lenyűgöző lesz.

Időpont egyeztetéssel oda tudom adni vagy  foglalható.

Zöld lombú fajták: Comance, Dynamit, Nathez, Red Rocket, Inda Charm Violet, Hopi, Tuscarora, Tonto

Cserepes 60/80 cm-es 5900 Ft/db. Akció! 5 db zöld lombú fajta vásárlása esetén: 5500 Ft/db, 10 db zöld lombú fajta vásárlásakor 4900 Ft/db a telephelyi ár. Ha postai csomagban rendel az ár magasabb a többlet munkaidő ráfordítás miatt.

Bordó lombú fajták: Best Red , Red Hot, Purely Purple 6900 Ft

Javaslom hogy a kertedbe növényválasztáskor nemcsak esztétikai, hanem praktikus szempontokat is vegyél figyelembe.

A szárazságtűrő növények, amilyen a selyemmirtusz is kevesebb öntözést igényelnek, ami segít csökkenteni a vízszámládat és hozzájárul a fenntarthatóbb kerthez.

Miért lehet a selyemmirtusz jó választás a kertedbe?

A hőséget jól viselő növények kevésbé érzékenyek a szélsőséges hosszan tartó hőhullámokra, így kerted a legforróbb időszakokban is jól fog kinézni.

Hőségtűrő növények kevesebb gondozást és figyelmet igényelnek, így több időd marad más tevékenységekre, miközben a kerted mégis mutatós marad.

Ne habozz, cselekedj most! Hívj még ma, gyere el ! Várlak időpont egyeztetéssel, vagy rendeld meg postai csomagban a selyemmirtuszt.

YouTube
Instagram