Bemutatkozás

Zsótér Zsuzsanna vagyok. 29 éve ugyanabban a kertben dolgozom, amiben felnőttem és láttam a szüleimet kertészkedni.

Ügyfeleim olyan szegediek vagy környékbeliek, akik saját maguk szeretnék a kertjüket kialakítani vagy átrendezni. Nem tudják hogy a megváltozott időjárási körülményekben melyik növényfajtákat érné meg maguknak telepíteni, vagy tanácstalanok, hogy az amire gondolnak az be fog-e válni a saját kertjük adottságai között. Abban segítek nekik a gyakorlati tapasztalataimmal, hogy már az első kertjük kialakítása is sikeres legyen.

Kerti növényeket vehetnek tőlem és szaktanácsadással segítek nekik a szárazságot jobban tűrő örökzöld sövényeket, kiskerti díszfákat, permetezés mentesen termeszthető gyümölcstermő növényeket választani.

Ezek jól fognak hosszú távon teljesíteni  náluk, mert az egyre többször előforduló hosszan tartó nyári aszályos időjáráshoz hozzászoktak. Amellett hogy hőségben is jól teljesítenek, kevés időt kell majd fordítani a karbantartásukra.

A gyümölcstermőim segítik a családot ellátni vegyszermentes, magas antioxidáns tartalmú finom bioélelmiszerrel a téli hónapokra.

Szabadidőmben is inkább kint szeretek a természetben. A saját növényeimet gondozom, elmegyek növényeket fotózni, ismerőseimmel ellátogatunk arborétumokba, gyűjteményes kertekbe.

Gyerekkorom óta elvarázsol az a csoda hogy elültetek valamit, eldugványozok vagy magot vetek és figyelhetem naponta ahogy fejlődik, kilevelesedik, virágzik, termést hoz, idős fává fejlődik. Nagy ajándék hogy ennyi év után is minden nap magával ragad a lelkesedés. Munkálkodhatok a kertben és része lehetek a növekedésnek.

A kínálatom speciálisabb és ezért szűkebb is a választható szortiment. Meg kell felelniük a pára és csapadékszegény körülményeknek, nem lehetnek betegségre hajlamos fajták, nem lehet különleges talajigényük.

Arra adok megoldást a vásárlóimnak hogy hazavihessék tőlem a kertjük legalapvetőbb építőköveit. Sövény az biztos kell. Díszfák hogy árnyékot adjanak, és rusztikusabb gyümölcstermők amikkel nem kell sokat foglalkozni mégis bőven teremnek.

Személyesen foglalkozom a hozzám érkezőkkel. Kérdéseket teszek fel hogy megismerjem a problémájukat. 29 éves növénytermesztésben töltött év elméleti és gyakorlati ismereteivel segítek megoldani, hogy a számukra legmegfelelőbb növényfajtára ruházzanak be. Csak azokat ajánlom amiket én is kipróbáltam, beváltak és könnyűszerrel életben tarthatók.

Nem csak a pénz megy, jönni fognak az eredmények a vásárlóimnál is.

Folyamatosan fejlesztem a tudásom. Bővítem weboldalon a szöveges, fotós és videós információkat, hogy több segítséget kaphassanak azok akik hozzám fordulnak.

YouTube
Instagram