GY.I.K.

Hogyan fizethetek?

Fizetés csak készpénzben lehetséges.

Hogyan rendelhetek?

A növények értékesítése a szegedi telephelyen történik személyes átvétellel. Félreteszem Önnek a termékeket, ha úgy látja, hogy van az ismeretségi körében olyan személy, aki belátható időn belül el tudja szállítani ha Ön nem tud érte eljönni. Szegedtől-Hernádig időnként növényszállítás megoldható. Növények becsomagolását, postázását nem tudom vállalni.

Mikor vásárolhatok?

Szeptember elejétől november végéig, március elejétől május végéig van folyamatos nyitva tartás. December elejétől február végéig és június elejétől augusztus végéig telefonon előre egyeztetett időpontban szívesen látom.

Levélben történő megkeresésre mennyi idő alatt kapok választ?

Napközben a kertben dolgozom. Levelére lehet, hogy csak több nap elteltével tudok válaszolni. Megkeresésében kérem legyen kedves feltüntetni a telefonszámot, amelyen munkaidőben elérhető. Leggyorsabban a telefonon feltett kérdésekre tudok válaszolni.

Aktuális-e a honlap?

A honlapot havonta frissítem. Előfordul, hogy néhány termék időközben elfogy. Mielőtt elindul, érdemes érdeklődni telefonon, hogy az Ön által kiválasztott termék rendelkezésre áll-e, illetve van-e annyi darab, amennyire szüksége van.

Több kérdésem lenne a növények kiválasztásával kapcsolatban. Kaphatok ebben segítséget?

Van-e lehetőségem időpontra érkezni hogy ne kelljen várakoznom?

Igen. Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek: 12:45-re vagy 13:15-re, csütörtökön:  9:30, 10:30. Ezeket az időpontokat telefonon egyeztetve lehet lefoglalni. 15 perc időtartamban tudok a rendelkezésére állni. Válaszolok a kérdéseire a megvásárolni kívánt termékekkel kapcsolatban.

Instagram