Milyen előnyökkel jár a pekándió fa vásárlás, ültetés?

Pekándió fa vásárlás megéri-e? Mennyit terem a pekándió fa?

Ültess Pekándiófát! Fektess be a jövő generációjának ! Ízletes és értékes termést adó fa. Pénzben is mérhető haszna lesz. 10 évesen 15 kg-körül terem, ami mai árakon számolva (8000 Ft/kg) 120.000 Ft megtakarítás a családnak. És ez csak a kezdet!

Mennyit terem a pekándió fa? 🌳🥜

Egy fiatal fáról 1-5 kg termést takaríthatunk be.🌳🥜

Egy tíz éves fa átlagos hozama 8-15 kg.🌳🥜

15 évesen akár 50 kg, 20 évesen 50-100 kg termés, idős fák átlagban 2 mázsa termést adnak. 🌳🥜

Egy magcsemete a 7 évtől telis-tele lehet virággal és terméssel, de 10 év kell hogy jelentős termést kapjunk, de azután 70 évig prímán terem.🌳🥜

A pekándiófák termésmennyisége folyamatosan nő. 25-30 éves korukra teljes termőképességük maximumát elérik.70 évesen terem igazán jól egészen 200 évig. A fa 300 évig is él. Az öreg fák akár 250 kg diót is hoznak.

Ne habozz! Ültess pekándiófát még ma, és élvezd az előnyöket, amit ez a csodálatos fa nyújtani tud Neked és családodnak! 🌳🥜

Látogass el hozzám, és válaszd ki a tökéletes pekándió fajtát a saját kertedbe, vagy rendeld meg és postázom.

Örök hagyaték: Ültess pekándiófát, és adj örömet nemcsak magadnak, hanem a jövő generációinak is! unokád is hálával fognak emlékezni Rád, amikor élvezik a friss, ízletes pekándiókat a Te kertedből.

Ingatlanérték növelése: A pekándiófa egyedi megjelenése és a termésével együtt járó előnyök vonzóbbá teszik az ingatlanod. Egy szépen gondozott pekándiófa nemcsak esztétikai értéket ad hozzá, hanem jelentősen növelheti az ingatlan piaci értékét is. A pekándió fa vásárlás és ültetés hosszú távon gazdasági előnyökkel is jár.

YouTube
Instagram