Cupressocyparis leylandii ‘Blue Jeans’- Leylandi ciprus

Leylandi ciprus termesztőedényes 60/80/100 cm-es 2024. szeptembertől elérhető lesz. Előre foglalható.

Boldogság a kertedbe hazajönni? Felfrissülést és kikapcsolódást ad a szabadban lenni? Vagy inkább ki sem mész, mert már nem bírod hogy figyelő szemek kísérnek a kerítésen túlról mióta ki kellett vágni a régi sövényt?  Van megoldás. Indítsd el a változást! Gyere és válogass változatos sövényeim közül.

Választottál már sövényfajtát?  Kicsit bizonytalan vagy hogy jól döntöttél-e? Járatlan vagy és lennének még kérdéseid?  Éveket, pénzt, fáradtságot takaríthatsz meg, ha nálam vásárolsz.  Gyere el hozzám, segítek. Felkészülten várlak 29 éve. Szerinted mennyibe kerül az, hogy nem tudod egyedül megoldani a problémádat? Felejtsd el a rosszul választott növényfajtákat, és térjünk át a frissítésre.

Ne költs többet a rossz döntésekre. Ne aggódj, mert itt vagyok én, hogy felfrissítsem a zöld világodat! Gyere el hozzám, hozz képet, videót a kertről. Elmondom hogyan csináld, hogy elsőre megvalósuljon az elvárt eredmény! Új, frissítő sövényekkel várlak téged.  Ne vesztegesd az idődet a sövény gondokkal.  Gyere és találkozzunk hogy közösen megtaláljuk a sövényt, ami meghódítja a szívedet! Vedd fel velem a kapcsolatot!

YouTube
Instagram