Bugás hortenzia fajták- Hydrangea paniculata fajták

Bugás hortenzia: 3,5 lit. cserepes 3500 Ft: Bobo, Magical Candle, Magical Summer, Mojito, Pastelgreen, Sunday Fraise. Készletről azonnal elvihető.

Ha nincs túl sok időd a kertben szöszmötölni, de mégis szeretnéd hogy színes és hosszan tartó virágzók díszítsék a környezeted, akkor a változatos színvilágú bugás horteniza jó választás. Nagyméretű színes, sokféle virágai  jól fognak mutatni szegélyágyásokba, vagy virágzó sövénysorba is.  Jól néznek ki selyemmirtuszok társaságában. Kevés gondoskodás mellett is szépen díszlik. Kitűnően tűri a hideget. Vannak alacsonyabbra növő fajtái és magasabbra fejlődők is.

Ne várj tovább, indulj el most és válaszd ki a saját bugás hortenziádat! Az eladásra kínál csemeték a virágzás csúcspontján vannak, és most van a legjobb idő arra, hogy elültess egyet a kertedbe. Képzeld el, milyen lesz, amikor minden nap hazaérsz, és a szemed előtt bontakozik ki ez a gyönyörű, hosszan virágzó növény az elkövetkezendő sok-sok éven.

Ne halogasd, mert most tudod a legszebbeket hazavinni! Tedd még szebbé a kertedet – indulj el, és szerezd meg a bugás hortenziát, ami hónapokig színt és életet hoz az udvarodba! A bugás hortenzia hosszú életű növény, megfelelő gondozás mellett akár 40-50 évig is élhet. Tartós, erős szerkezetű cserje, amely évről évre gyönyörű virágzással hálálja meg a gondoskodást.

A bugás hortenzia számára az ideális fekvés a napos vagy félárnyékos hely, ahol naponta legalább 4-6 óra közvetlen napsütés éri. A tűző napot jól bírja, de ha forró nyarak vannak, akkor a délutáni árnyékot meghálálja, mivel így elkerülhető a túlzott kiszáradás. A keleti vagy nyugati fekvés általában ideális, mert a reggeli vagy késő délutáni napfény kevésbé erős, és kedvez a növekedésnek és a virágzásnak.

YouTube
Instagram