Nyitva:

Március 7-ig: Hétfőtől vasárnapig: délelőtt : 8:00-12:00 délután: 13:00-17:00 Ebéd időben szünetel a kiszolgálás: 12:00-13:00


Március 8-22-ig a korlátozó intézkedések alatt ha a faiskolába nem jöhet be vásárló: A weboldalról kiválasztott növényeket a kertajtón kiadom. Ugyan úgy mint ahogy az éttermekből elviszik a rendelést. A rendelését leadhatja telefonon vagy elektronikus levélben.

Privát fenyőgyűjteményes kertemet megnyitom, időpont bejelentkezéssel a korlátozó intézkedés ideje alatt szabadon látogatható, nyilvános mint egy park, vagy arborétum. Napközben itt fogok kertészkedni, mindenkit szívesen látok. Cím: Szeged, Bibó István utca 13.

Szept. elejétől november végéig, március elejétől május végéig van folyamatos a nyitva tartás. December elejétől február végéig, és június elejétől augusztus végéig telefonon előre egyeztetett időpontban szívesen látom.

Telefon:  +36 20 518 0038    

abeliaskert@gmail.com

Zsótér Zsuzsa (tulajdonos)

A fő szortiment az általam kipróbált, bevált, tartási körülményekre igénytelenebb, kezdő kertészkedőknek is könnyen életben tartható fajtákból áll.

            Instagram